OPEN POSITIONS AT OP SYSTEM

 
 
 

OP System AB söker Verkställande Direktör


 
 

Är du en drivande och kommersiellt inriktad VD med erfarenhet av att leda på distans i flera olika länder? Har du erfarenhet av försäljning av maskiner, komplexa system, eller fordon mot återvinnings- eller lantbruksindustrin? Då finns en möjlighet att fortsätta driva utvecklingen av ett redan fantastiskt familjebolag med säte i Landskrona.

OP System AB levererar kompletta system av utrustning för modern materialhantering, återvinning och avfallshantering både mobilt och stationärt. Tillsammans med nyförsäljning utgör reservdels- och servicekoncept viktiga delar i den totala affären. Företaget har precis flyttat in i sitt nybyggda huvudkontor strax utanför Landskrona. OP System finns i Sverige, Danmark, Finland och Norge med större delen av verksamheten och personalen i Sverige och omsätter över 400 MSEK och har totalt ca. 55 anställda i de olika nordiska länderna.

OP System är en del av OP Gruppen som grundades 1987 med försäljning och service av lantbruksmaskiner. OP Gruppen omsätter totalt ca 1,3 Miljarder kronor och har ca 250 anställda.

Mer information. om den profil vi söker hittar du här: Profil ny vd för OP System

Skicka in din ansökan och CV på www.involvedpartners.com/CV , senast den 9 juni, men vänta inte med din ansökan då vi rekryterar löpande. Har du frågor är du välkommen att kontakta Peter Öhman, konsult på Involved Partners, mobil. +46706694469 eller via mail peter.ohman@involvedpartners.com .

 

OP System AB söker Verkställande Direktör
This website uses cookies to improve your experience. By using this website you agree to our Data Protection Policy.